2019-2020 Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvurusu Hakkında

T.C.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Dış İlişkiler Birimi

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

 

2019–2020 Erasmus Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Başvurusu

Erasmus Değişim Programı kapsamında Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları, 18 Mart - 5 Nisan 2019 tarihleri arasında Dış İlişkiler Birimi/Erasmus Koordinatörlüğüne (Enstitüler Binası) şahsen yapılacaktır.

Başvurular Üniversitemiz ile karşılıklı olarak Erasmus Değişim Programı Protokolü imzalamış ve Üniversitemiz Erasmus sayfasında yayınlanmış üniversitelerin programları (ikili anlaşmalar) için yapılabilecektir.

Başvuru Şartları:

1- Üniversitemiz örgün öğretim programlarının birinde öğrenci olması

2- Öğrencisi bulunduğu bölümün Erasmus ikili anlaşmasının olması

3- Genel Not Ortalamasının (Transkript) Önlisans/Lisans için en az 2,20Yükseklisans/Doktora için en az 2,5 olması

Başvuru için gerekli olan belgeler:

  1. Fotoğraflı Aday Öğrenci Başvuru Formu (Başvuru dönemi aktif olacaktır)
  2. Onaylı Not durum belgesi (Transkript)
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj hareketliliği İkili Anlaşmalar ve ayrıntılı bilgi için www.erasmus.adiyaman.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

NOT:  Staj için başvuracak öğrencilerimiz http://erasmusintern.org/ adresinden üye olarak işletmelerin kendilerine sunduğu staj yerleri ve imkanlarına uygun işletmelere başvurabilirler. Erasmus+ Programı kapsamında Staj hareketliliğinden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, gideceği işletmenin öğrenim gördüğü alana uygun olup olmadığını araştırmaları gerekmektedir. Gelen başvurulara veya başvurdukları işletmelere gitme kararı alan öğrenciler mutlaka Erasmus Ofisine bu işletmeleri danışmalı ve bilgi vermelidir. 

Öğrencilerimize duyurulur.

 

Adıyaman Üniversitesi

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.