2023 KA171 PROJESİ EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI

Değerli ADYÜ Mensupları,

2023-2024 dönemi "KA171 Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği" başvuruları başlamıştır. Başvurular 08 Ocak 2024 - 17 Ocak 2024  tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru süreci ile ilgili bilgiler aşağıda özetlenmiştir:

Personel Eğitim Alma Hareketliliği Nedir?

Personel eğitim alma hareketliliği Türkiye’de ECHE sahibi bir yükseköğretim kurumunda istihdam edilmiş herhangi bir personelin, Ortak Ülkelerin birinde bir yükseköğretim kurumunda eğitim almasına veya Ortak Ülkedeki bir yükseköğretim kurumunda istihdam edilmiş personelin Türkiye’de bir yükseköğretim kurumunda ya da işletmede eğitim almasına imkân sağlayan faaliyet alanıdır.

Hareketliliği Başvuru Koşulları ve Belgeleri

• 1. Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personeli olmak (İkili anlaşması olan birimin/bölümün).

Erasmus+ Ortak Ülkeler Personel Hareketliliği Başvuru Takvimi

Erasmus+ KA171 Personel Başvuruları: 08 Ocak 2024 - 17 Ocak 2024

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması: Ocak ayı içerisinde açıklanacaktır.

Başvuru Linki: https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr  adreslerinden online olarak alınacaktır. Başvurulara ait belgelerin sisteme yüklenmesi zorunludur.

Proje Bitiş Tarihi: 31 Temmuz 2025 (Hareketliliğin tamamlanması gereken son tarihtir.)

FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLECEK BÖLÜMLER

ÖNEMLİ NOT: Başvuruların tamamlanması ve doğru evrakların yüklenmesi yararlanıcı adaylarının sorumluluğundadır. Başvuru süresi bittikten sonra yapılabilecek başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Hibe ve Ödemeler

-Erasmus+ hibesinin %80’i gitmeden önce, kalan %20’si ise döndükten ve işlemler tamamlandıktan sonra ders verme ve eğitim alma hareketliliğinden faydalanacak personel ile imzalanmış olan sözleşmede faydalanıcının belirttiği Euro hesabına yatırılır.

Hareketlilik Süreci

Hareketlilik Süresi: 5 iş günü + 2 yol günü (Toplam 7 günlük hibe verilecektir)

Ders verme faaliyeti: 8 ders saati

HİBE MİKTARLARI

Notlar:

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İletişim:

E-mail: erasmus@adiyaman.edu.tr