ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI

2023-2024 Erasmus+ Staj Hareketliliği

Başvuru Sonuçları (İlk Yerleştirme)

Sözleşme Dönemi: 2023-1-TR01-KA131-HED-000112522

Erasmus+ Staj Hareketliliği (KA131) başvuru sonuçları (ilk yerleştirme)  için tıklayınız.

Yedek durumda olan öğrenciler istedikleri takdirde  hibesiz (sıfır hibeli)  olarak programdan yararlanabilmektedirler. Hibesiz olarak yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 29 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında saat 17:30’a kadar erasmus@adiyaman.edu.tr adresine “Öğrenci No, Ad-Soyad, Bölüm” bilgilerini içeren “Hibesiz” başlıklı bir e-posta göndermesi gerekmektedir.

Hakkından feragat etmek isteyen aday öğrencilerimizin 29 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında saat 17:30’a kadar erasmus@adiyaman.edu.tr adresine “Öğrenci No, Ad-Soyad, Bölüm” bilgilerini içeren “Feragat” başlıklı bir e-posta göndermesi gerekmektedir. Bu süre dâhilinde feragat bildiriminde bulunulmaması halinde, öğrencinin daha sonraki herhangi bir Erasmus+ hareketliliği başvurusunda nihai puanından -10 puan düşecektir.

Not: Asil olarak yerleşen ve DAVET MEKTUBU olmayan öğrenciler 20 gün içerisinde davet mektubu sunmalıdırlar.

Not: Asil olarak yerleşen öğrencilerimiz için bir bilgilendirme toplantısı çevrimiçi olarak yapılacaktır.