Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü

Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tek çatı altında toplanmıştır.

Uluslararasılaşmanın tek çatı altında daha düzenli ilerlemesi için uluslararasılaşmayla ilgili bütün birimler, Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü altında toplanmıştır. Uluslararasılaşma kapsamında, temelde üniversitemizin öğrencileri ve öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası değişim programlarına katılımının, üniversitemizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin, istihdam edilen yabancı uyruklu öğretim elemanlarına ilişkin verilerin ve uluslararası fonlarla desteklenen projelerin izlenmesi, değerlendirilebilmesi ve sayılarının artırılması amacıyla iyileştirici, performans artırıcı faaliyetler ve gerekli düzenlemeler yapılacaktır.