Azerbaycan'da Adıyaman Üniversitesi tanıtımı

KA171 Hareketliliği yapan Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali BOLAT Bilimsel Araştırma Enstitüsünde sunum yaparak Adıyaman Üniversitesi tanıtımını gerçekleştirdi. Ortak alanlardaki çalışma konuları ve ikili işbirliği konuları görüşüldü.

-Lankara State University ve Georgian Technical University ile KA171 anlaşmaları yapıldı. 2024 yılı KA171 proje başvurusunda bu iki üniversite ile proje yazılacak.

-Bilimsel Araştırma Enstitüsü ile protokol imzalandı.

-Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm başkanı Prof Dr. Aydın Isayev ve öğretim üyesi Dr. Gurban Gurbanov ile görüşmeler yapıldı.

-Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi Ekoloji Bölümü ve Bahçe bitkileri bölümleri ile ikili işbirlikleri  konusunda toplantılar yapıldı. Toplantıya bölüm Başkanı Prof. Dr Musa Bayromova ve öğretim üyeleri katıldı.